-
1/2 חבילה של אטריות אורז רחבות גרין
-
2 סלסלאות פטריות חום ולבן
-
4 שיני שום פרוסות
רוטב:
-
כוס חלב קוקוס
-
כף גדושה חמאת בוטנים
-
רבע כוס סויה
-
2 כפות סילאן
-
חצי כפית מלח
-
רבע כפית פלפל
-
רבע כוס עד חצי כוס מים רותחים
קישוט:
- בצל ירוק
- בוטנים גרוסים
-
מבשלים את האטריות אורז במים רותחים וכף מלח במשך 5 דקות. להוציא לשטוף במים קרים
-
בזמן הזה מכינים את הרוטב מחממים את הווק 2-3 דק שופכים מעט שמן זית ומעל פטריות חתוכות 3. מטגנים הכל עד שהפטריות מתכווצות ומשנות צבע
-
מוסיפים את שיני השום החתוכות ומקפיצים דקה
-
מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. מערבבים הכל טוב שופכים את האטריות ומערבבים
-
מפזרים בסוף לקישוט בצל ירוק ובוטנים גרוסים