ארטיקים זה פחות המטבח שלי אבל מה לעשות ששופרסל גרין איתגרו אותי? אז הרמתי טלפון לתומר אומנסקי וקבענו/ ואמאאאאלה ואבאאאאלה איזה ארטיקים מעלפים הכנו ביחד.
עלאק הכנו תומר הכין ואני הייתי הסו שף. אז קבלו את המתכון ההורס של תומר למגנום פרוזן יוגורט הכי קל והכי טעים שיש
- 300 גרם יוגורט
- 300 גרם תותים קפואים
- 2 כפות גדושות דבש אורגני green
- לציפוי:
- 500 גרם שוקולד חלב אורגני green
- 50 מ"ל שמן / שמן קוקוס
- במעבד מזון טוחנים היטב את התותים הקפואים עם היוגורט
- מוסיפים את הדבש וטוחנים שנית
- מעבירים את התערובת לתבניות מגנומים או תבניות ארטיק ומקפיאים כשמונה שעות
- ממסים את שוקולד החלב בהדרגה (על באן מרי או במיקרו) יחד עם השמן ומערבבים היטב
- מצפים את המגנומים בציפוי השוקולד ומקשטים
הערות:
- ניתן להמיר את התותים בכל פרי קפוא אחר
- ניתן להוסיף לתערובת עד 2 תמרים או רבע כוס פקאנים מסוכרים ולטחון יחד עם הפרי והיוגורט
- ניתן להגיש את המגנומים ללא ציפוי השוקולד ולאכול אותם היישר מהמקפיא
- את העברת התערובת לתבנית המגנומים ניתן לעשות עם שקית זילוף או בעדינות עם כף
- שימו לב שהפרי חייב להיות קפוא אחרת תתקבל תערובת נוזלית מדי שלא ניתן יהיה לעבוד איתה