ארטישוק זה מרכיב מבחינתי שמשדרג כל מנה, במיוחד עם כמות שום נאה לצידו, מרכיב מנצח שהופך כל מנה לקצת יותר מיוחדת.
לכבוד יום הפסטה הבינלאומי הכנתי לכם מתכון בו אפשר להחליף את סוג הפסטה לפי הבחירה המועדפת שלכם, כולל פסטה מקמח מלא ואפילו רביולי או ניוקי והתוצאה תהיה מצוינת, אני בחרתי בפוזילי אורגני ואפשר לגוון לפי הטעם.
מזמינה אתכם לנסות מתכון פשוט, זריז וטעים, כמו שכולנו אוהבות ואוהבים:
-
פסטה פוזילי אורגני green
-
שמן זית green
-
14 עגבניות שרי
-
14 זיתים שחורים ללא חרצנים
-
פרוסת שן שום
-
5 פטריות פרוסות
-
צנצנת ארטישוק אלה רומנה
-
פרמזן לפי הטעם
-
מלח
-
פלפל
- מבשלים חצי חבילה פוזילי מוסיפים אחרי ההכנה מעט שמן זית ומלח
- מקפיצים עגבניות, פטריות וזיתים עם שום
- מערבבים עם הפסטה ומוסיפים את הארטישוקים ופרמז'ן לפי הטעם