סיר אחד שמתאים לכל המשפחה!
אפשר להוסיף אורז, בורגול או פחמימה בצד שתספוג את כל הטעמים או אפשר לאכול ככה. רק שימו לב - מבטיחה לכם שאת הקציצות יתחילו לחטוף כבר מהסיר בלי שתשימו לב אז כדאי להגיש מיד.
לקציצות:
-
300 גרם בשר טחון (מספר 2)
-
בצל גדול קצוץ
-
כפית מחוקה מלח
-
חצי כפית פלפל שחור
-
רבע כפית פלפל שחור טחון
-
כפית כמון
-
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
-
2-3 כפות מים
לתבשיל:
-
4 תפוא גדולים חתוכים לקוביות
-
1 בצל פרוס
-
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
-
כף גדושה סוכר חום אורגני green
-
כף אבקת מרק טבעי או כפית מלח, כף פפריקה ושליש כפית פלפל שחור גרוס
-
אם שמים מרק עוף אז רבע כפית מלח
- מתחילים עם הקציצות : שמים את כל המרכיבים ומערבבים
- בינתיים בסיר, מטגנים בצל ופלפל עד שקיפות מלאה כלומר 4-6 דקות
- מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ומערבבים
- מוסיפים סוכר ותבלינים ומערבבים
- שופכים מעל 2 וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים שוב
- מכדררים קציצות קטנות (אמור לצאת כ-24) ומכניסים בין התפוחי אדמה
- מבשלים הכל על אש קטנה 40 דקות