יש תחושה שכל המדינה בבידוד, סוג של סגר בלי סגר. תחושה שאנחנו שנתיים אחורה, שוב נזרקים לתוך מרץ 2020 אבל אחרת, פחות חוסר ודאות וחוסר אונים אבל עדיין לא מעט קושי.
הדבר שמחבר בין שתי התקופות האלו זה ההסתגרות והבישול הביתי. כולם מבשלים. הורים, ילדים, רווקים… זה רק אני או שיש תחושה שכולנו נמצאים 24/7 במטבח?
קבלו את תרומתי הצנועה: מתכון לטורטוסט פיצה מהיר וקליל. טורטייה, רוטב עגבניות, ארטישוק איטלקי, גרגירי חומוס ומוצרלה יבשה. קיפול של ילדים וישר לטוסטר שזה מכשיר המאה מבחינתי.
-
2 טורטיות גדולות
-
4 כפות גרגרי חומוס מבושלים green
-
1/2 כוס רוטב עגבניות
-
4 כפות מוצרלה יבשה
-
8 רבעי ארטישוק בשמן זית
- מערבבים את כל המצרכים פרט למוצרלה. מתבלים במלח ופלפל
- חוצים כל טורטייה לחצי
- בכל חצי מניחים כף גדושה מהמלית בחלק הקרוב אליכם
- מפזרים מוצרלה מגוררת ומקפלים לקונוס
- מניחים בטוסטר לשלוש דקות בדיוק ומגישים מיד