-
150-200 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות
-
אבוקדו בשל אבל יציב מקולף וחצוי
-
פלפל ירוק חריף פרוס דק
-
מיץ לימון
- בצל ירוק
-
קליפה מגוררת מ- 1/2 לימון טרי מאוד
-
עלי כוסברה קצוצים גם
-
מלח גס
-
שמן זית לזילוף
- בסכין חדה מאוד פורסים את הדג לפרוסות דקות מאוד
- מעבירים לקערה ומערבבים עם פלפל חריף, בצל ירוק וכוסברה, מפזרים מלח גס ומזלפים שמן זית
- מגישים את הטרטר בתוך חצאי האבוקדו ומגרדים מעל מעט גרידת לימון