קרקרים נהדרים בחמש דקות עבודה. קמח שקדים, פרמזן או כל גבינה אחרת שאוהבים, ביצה ומלח ויש לכם את זה. אפשר להוסיף מעל הכל מהכל.
-
3/4 כוס קמח שקדים שופרסל גרין
-
1/2 כוס גבינה שאוהבים- פרמזן או צ'דר מגוררת
-
1 ביצה טרופה
-
קורט מלח
-
שמן זית שופרסל גרין
-
לציפוי: פלפל שחור/צ'ילי/ רוזמרין ו/או מלח גס
- מערבבים יחד לכדור בצק ומשטחים בין 2 ניירות אפייה
- מרדדים לעובי של כשני סנטימטרים
- מצפים במה שאוהבים, פלפל שחור, צ'ילי, רוזמרין, או מלח גס
- מושחים בטיפה שמן זית כדי שהתבלינים לא יישרפו, חותכים לגודל הקרקרים שרוצים ולתנור לרבע שעה על מאה ושמונים מעלות
- מוציאים ומצננים מעט, וזוללים