צנצנות זכוכית עם מכסה זה חובה בהכנת סלט טרי לפיקניק. אנחנו לא רוצים לעייף את הסלט שלנו ולהטביע אותו ברוטב, אלא לוקחים סלט איתנו לדרך, תמיד עדיף ברב-פעמי כמובן, ובצד - צנצנת שממלאים ברוטב ורגע לפני ההגשה משקשקים, מערבבים ומוזגים!
תחושה של סלט ביתי וטעים גם בטבע.
-
שקית קטנה של עלים ירוקים
-
בצל סגול פרוס
-
מיקס עגבניות שרי חתוך לחצאים
-
סלסלה פטריות חתוכה לרבעים
-
כוס אגוזי מלך
לרוטב:
-
שליש כוס חומץ
-
שליש כוס שמן זית green
-
רבע כוס סילאן green
-
2 כפות סוכר חום אורגני green
-
כף חרדל דיז’ון
-
מעט מלח ופלפל
- מערבבים את כל הירקות לסלט
- מערבבים את חומרי הרוטב בנפרד בצנצנת עם מכסה
- לפני ההגשה מנערים היטב את צנצנת הרוטב ומערבבים עם כל הירקות