עוגיות פיצוחים מושלמות! קלות להכנה ומעולות למשלוח מנות. אין בהן הרבה סוכר ואין בכלל קמח כל ביס זה פיצוץ אחר של טעמים. הכי ממליצה לעשות עם כמה סוגי פיצוחים ואגוזים.
- 400 גרם של מה שאתם אוהבים אני הלכתי על:
- 100 גרם קוקוס
- 100 גרם אגוזים
- 50 גרם גרעיני חמניה
- 50 גרם גרעיני דלעת
- 100 גרם אבקת שקדים
- על כל 400 גרם תערובת פיצוחים /אגוזים שמים 2 חלבונים ורבע כוס סוכר חום green
- כף סילאן green
- כף מייפל green (מוסיף המון אבל לא חובה)
- מערבבים הכל יחד. יוצרים עיגולים מהעוגיות
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 12-14 דקות