1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה (תבנית עגולה בקוטר 22/24 ס"מ).
2 מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים וסוכר לבן למשך 3-4 דקות עד לקבלת קצף בהיר ורך (אם אין לכם מיקסר אז בקערה לטרוף כמה דקות לתערובת תפוחה ובהירה).
3 מוסיפים לקערה שמן קנולה, יין, מלח, אגוזים, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב (תוודאו שלא נשארו גושים בתחתית המיקסר).
לא היינו מוותרים על אבקת הסוכר | צילום:
נופר צור, mako אוכל
4 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית ואופים כ 35-45 דקות (תלוי בגודל התבנית: ככל שהיא גדולה יותר - לעוגה לוקח פחות זמן להיאפות).
5 מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
מתכון ממחברת המתכונים הישנה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
* שומרים את העוגה כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.
* ניתן להמיר את הכוסמין המלא בקמח מלא, קמח כוסמין לבן או קמח לבן רגיל.
אגוזי מלך טחונים דק | צילום:
נופר צור, mako אוכל