1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מקציפים את החלבונים במיקסר לקצף רך ויציב.
עוגת ריקוטה בלי קמח | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
3 בקערה נפרדת טורפים חלמונים עם סוכר, וניל, גבינת ריקוטה, שמנת חמוצה וקורנפלור עד לקבלת בלילה אחידה.
4 מוסיפים פנימה את קציפת החלבונים ובתנועות קיפול עדינות מערבבים היטב לבלילה אחידה.
5 מערבבים בקערה קטנה את השוקולד צ'יפס וכף קורנפלור ומוסיפים לבלילת העוגה. מערבבים מעט.
6 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית ואופים 50-60 דקות, עד שהעוגה יציבה למגע. מוציאים ומצננים לחלוטין.
7 מחלצים מהתבנית, בוזקים המון אבקת סוכר ומגישים.
עוגת ריקוטה ושוקולד צ'יפס | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** העוגה תישמר במקרר כשהיא עטופה היטב עד ארבעה ימים.
** אפשר להכין את העוגה בתבנית 22 ס"מ, היא פשוט תצא מעט יותר נמוכה.