1 מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קמח שקדים, סוכר וקוביות חמאה לפירורי בצק. מוסיפים כף מים ומעבדים לכדור. אם הבצק לא מתאחד לכדור מוסיפים כף מים נוספת.
2 עוטפים את הבצק בנייר אפייה ומעבירים למקרר לחצי שעה.
אצבעות בצק פריך קינמון. נמס בפהההה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
3 בינתיים מערבבים סוכר חום בהיר, קמח וקינמון.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקרר, פורסים את נייר האפייה על משטח נוח לעבודה ומקמחים אותו.
5 מרדדים את הבצק למלבן דק.
6 מורחים על שטח הבצק חמאה רכה ומפזרים עליה את תערובת הקינמון. מעבירים את המערוך מעל כדי שהמילוי ייטמע בבצק.
7 מקפלים את הבצק לאורך בצורת מעטפה (אפשר להיעזר בנייר האפייה, ראו בסרטון): את השוליים מצד ימין מקפלים כלפי פנים ואת השוליים השמאליים מקפלים על השוליים הימניים.
מיד כמות כפולה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
8 מרימים את נייר האפייה בזהירות ומעבירים לתבנית תנור גדולה.
9 אופים 15-20 דקות, עד הזהבה.
10 מצננים לחלוטין ופורסים לאצבעות ארוכות.