1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 טורפים בקערה ביצים וסוכר עד שמתקבל קצף בהיר, מוסיפים שמן קנולה וממשיכים לטרוף (זה מעבה את הבלילה).
3 מוסיפים קקאו ומערבבים (הכי טוב עם מטרפה). מוסיפים קפה ווניל ושוב מערבבים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
4 משמנים תבנית אפייה (תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ/תבנית מרובעת 25X25 ס"מ/אינגליש קייק גדולה).
5 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 40 דקות עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו (אם יש צורך מוסיפים כמה דקות).
פרוסה עסיסית. עוגת שוקו קפה (פרווה) | צילום:
קרן אגם, mako אוכל