1 מטגנים במחבת את הפלפל כ-2-3 דקות.
2 מוסיפים את רצועות האנטרקוט, מטגנים עוד כ-2 דקות נוספות, ומוסיפים את יתר המרכיבים (למעט הבצק).
3 לוקחים עלה פילו, חותכים אותו לפס ברוחב של כ-8-10 ס"מ ומורחים בשמן.
4 שמים קצת מהתערובת בקצה, מקפלים את הבצק למשולש שמכסה את המילוי, ואז ממשיכים לקפל למשולשים לכל אורך הבצק (קצת כמו שמקפלים דגל). מניחים בתבנית על נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד שנגמר המילוי.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהמשולשים מזהיבים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!