1 מבשלים את האורז עם המים במשך 30-35 דקות על להבה בינונית נמוכה.
2 בזמן שהאורז מתבשל משרים את הפטריות המיובשות במים חמים למשך לפחות 20 דקות, עד לכדי ריכוך.
3 מטגנים בשמן זית את הבצלים והשום עד לשקיפות ומוסיפים את הפטריות.
4 מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון, ומערבבים במהירות. מוסיפים את האורז לתערובת ומטגנים.
5 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הכוסברה, השמיר, ומרבית הפלפל הצהוב ומערבבים את כל החומרים יחד.
6 לבסוף מוסיפים כף גדושה של שמרי בירה ומקפלים פנימה בעדינות. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות בלהבה נמוכה.
7 להגשה מפזרים מעל כמה חתיכות של פלפלים צהובים ועירית קצוצה.