תבשיל בשר עם ארטישוק ואפונהאחרי לילה במרינדה, מובטח לכם שתקבלו קדירה משובחת ובלתי נשכחת. בתפקיד השומר על העסיסיות: מיונז
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הבשר, המיונז, שתי שיני שום, רוזמרין ו-1/2 כפית פפריקה מתוקה, סוגרים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה. 2 מטגנים את הבשר כ-2 דקות להזהבה, מוציאים מהסיר ומניחים בצד. 3 מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות הלחות והבשר ומתבלים בשאר הפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מבשלים על אש נמוכה שעה וחצי. אם יש צורך, ניתן להוסיף מעט מים בזמן הבישול. 4 מוסיפים את האפונה ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה. 5 טובלים את הארטישוק בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים במחבת נפרדת כדקה. מוצאים לנייר סופג. 6 מגישים עם הארטישוקים על אורז בסמטי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> 4 עוגות מעולות לראש השנה>> מתכונים של אביב משה לראש השנה>> קינוחים פרווה לראש השנה>> ארוחת חג ב-250 שקל>> 8 מתכונים טבעוניים לראש השנה>> מתכוני דגים לארוחת החג>> ארוחת חג אלג'ירית של אבי לוי>> ארוחת ראש השנה של פסקל פרץ רובין |