טבית עוףתבשילים שמבלים לילה שלם בתנור מפתחים טעמים מופלאים לאט לאט. מלבד קצת סבלנות הטבית עוף ייקח לכם בדיוק שעה עבודה
פנינה גטניו
| הכי טעים שיש
| פורסם 30/06/14 16:16
![]() |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מנקים היטב את העוף ומורחים עליו מעט פפריקה. 2 בקערה מערבבים כוס אורז, בצל קצוץ אחד ועגבנייה אחת. 3 חותכים רבע מהבשר לקוביות ומתבלים עם מעט מלח, פלפל, פפריקה, כפית בהרט, מעט הל ושתי כפות רסק עגבניות. 4 ממלאים את העוף בתערובת (מומלץ למלא מהתערובת גם מתחת לעור). סוגרים עם קיסמים. 5 בסיר גדול, שיכיל את העוף והאורז המבושל בנוחות, מטגנים בצל אחד ומוסיפים את העוף. 6 מערבבים את יתרת האורז עם בצל קצוץ אחד, עגבנייה קצוצה ויתר הבשר ומוסיפים לסיר. 7 מערבבים 2 וחצי כוסות מים עם שאר הרסק, 2 כפיות בהרט, מעט פלפל ומלח, ומוזגים לסיר עד לכיסוי העוף. טועמים ומתקנים תיבול. 8 מחממים תנור מראש ל-150 מעלות. מבשלים עד רתיחה כשמקפידים שהמים מכסים את כל האורז. מכניסים לתנור למשך שעתיים (אם יש טאג'ין – אפשר להעביר את התבשיל לאפייה בטאג'ין). מנמיכים את התנור לחום של 100 מעלות ומשאירים לפחות לילה שלם (אפילו מכניסת שבת ועד לצהריים למחרת).
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |