שורשי פטרוזיליה ממולאיםהגיע הזמן שנשתמש בשורש פטרוזיליה לעוד משהו מלבד ציר ירקות. שורשים מלאי טעם ממולאים בשר, צנוברים ושוחים ברוטב עם הרבה סלרי ריחני
אריק דהאן
| הכי טעים שיש
| פורסם 01/06/14 20:01
![]()
תמונת AVI: הכי טעים שיש
|
המצרכים (4 מנות):ירקות למילוי:
למלית:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מבשלים את שורשי הפטרוזיליה 5 דקות במים רותחים. מרוקנים את התוכן וממלאים את שורשי הפטרוזיליה עד סוף הקצה הרחב. 3 בסיר כבד ורחב, רצוי עם תחתית כפולה. מסדרים שכבה של גבעולי סלרי חתוכים. מצופפים את השורשים אחד ליד השני. 4 בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה. יוצקים את הרוטב מעל השורשים. 5 מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-20-25 דקות. 6 מסירים את המכסה ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. 7 ההגשה: בקערות אישיות מסדרים את שורשי הפטרוזיליה. יוצקים מעט מהרוטב שנוצר. מקשטים בפיסטוק גרוס, עלי סלרי ומזלפים למעלה מעט שמן זית.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|