עלי גפן ממולאיםלעלי גפן יש טעם ייחודי, של חמצמצות עדינה וממולאים רק מוציאים מהם את המיטב. מתכון פשוט להכנה למרות מלאכת הקיפול שגם עליה תשלטו במהרה
נורה חוסייסי
| הכי טעים שיש
| פורסם 01/06/14 19:35
![]()
תמונת AVI: הכי טעים שיש
|
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1 מערבבים את רכיבי המלית. 2 חותכים את העגבניות לפרוסות עגולות ומסדרים אותן בתחתית סיר הבישול. 3 מסדרים כל עלה גפן בנפרד על משטח העבודה או בכף היד כאשר הצד המחוספס של העלה מונח כלפי מטה. במרכז העלה מניחים בערך 1/2 כפית מלית. מקפלים את צידי העלה פנימה ומגלגלים. מניחים את העלה המגולגל בתחתית הסיר על עיגולי העגבניות. 4 מסדרים את העלים בשכבות בסיר, כשהסיר מלא, מניחים על העלים צלחת שתסייע בהידוק העלים בזמן הבישול. 5מוזגים לסיר הבישול מים קרים עד לגובה העלים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בן שעה לשעה וחצי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|