עוגת גבינה אישית עם מערבולת ריבהובכן, מדובר כנראה בעוגת הגבינה הכי פשוטה שאפשר להכין בבית - והטעם? חבל על הזמן. לכל מי שעדיין לא נרשם לסדנת שבועות - הנה סדנה מצולמת קטנה, שלא תרגישו שהפסדתם
| תנובה
| פורסם 25/04/13 10:14
![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):לבסיס:
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית קאפקייקס במנז'טים (עטרות נייר). אפשרות נוספת היא להכין את העוגות בתבניות אישיות חד פעמיות, כמו בתמונה. 2 מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת לתערובת אחידה. מניחים כף של פירורים בכל מנז'ט ומהדקים היטב (אפשר באמצעות תחתית של כוס). מקפיאים 15 דקות. ![]() ![]() 3 מכינים את המלית ואופים: שמים את חומרי המלית למעט הריבה בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים את המלית על הבסיסים עד 3/4 גובה כל מנז'ט. ![]() ![]() ![]() ![]() 4 מערבבים ריבה בקערית ומטפטפים ממנה בעזרת כפית 5-4 נקודות על תערובת הגבינה בכל עוגה. יוצרים מערבולות של ריבה וגבינה בעזרת קיסם או סכין. ![]() ![]() ![]() ![]() 5 אופים 20-18 דקות עד שהעוגות יציבות. מצננים. 6 שומרים במקרר עד ההגשה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |