פיצה פטנט שמכינים תיקתקפיצה ביתית, כולל הבצק, מהירה וקלילה להכנה. איך לא חשבו על זה קודם?
| פיראוס
| פורסם 02/05/13 23:34
![]()
צילום: פיראוס
|
המצרכים (2 מנות):לבצק:
לרוטב:
לתוספות:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מניחים את העגבניות במסננת ובעזרת כף עץ מרסקים אותן לרוטב. מתבלים במלח ומניחים בצד כדי שהעגבניות יגירו את מרבית הנוזלים. 2 מכינים את הבצק: בקערה גדולה לשים את הקמח, היוגורט והמלח רק עד שנוצר בצק אחיד. 3 מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את הבצק ולשים במשך כ-8 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. 4 מחממים תנור ל-220 מעלות לפחות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 5 מרדדים את הבצק ליריעה בעובי ½ ס"מ ומניחים בתבנית. מורחים מעל את הרוטב. מפזרים מעל את פרוסות המוצרלה ועלי הבזיליקום, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל שחור. 6 מניחים את התבנית במדף התחתון בתנור. אופים במשך כ-8 דקות עד שמזהיב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |