מאפינס תירס גבינתייםמארחים בחג? אתם לא באמת חייבים לעבוד קשה. בואו נתחיל עם המתכון הזה, למאפינס שאין אחד שלא יאהב, שיגזלו מכם מינימום זמן ומשאבים![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הפולנטה, הפרמזן, מלח ופלפל שחור. 3 מוציאים את הגרעינים מהצ'ילי, וקוצצים דק. 4 ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית. 5 מערבבים את השמנת החמוצה עם התירס, הביצים, הצ'ילי והתימין, ומוסיפים לתערובת היבשה. 6 מוסיפים את החמאה המומסת עם שמן הזית ומערבבים היטב. 7 מסדרים מנז'טים בתבנית של 12 שקעים וממלאים כף גדושה בכל מנז'ט. 8 אופים 20 דקות ומצננים 5 דקות. מוציאים את המאפים מהתבנית וממשיכים לצנן על רשת.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |