1 מחממים את תנור האפייה לחום של 160 מעלות.
2 הכנת העוגה: בסיר קטן ממיסים את החמאה, השוקולד והדבש, מסירים מהאש ומצננים מעט.
3 מוסיפים את החלמונים אחד אחד לתוך תערובת השוקולד. אחרי הוספת כל חלמון מערבבים היטב ומוודאים שהחלמון נטמע בתערובת, לפני הוספת החלמון הבא.
4 בקערה נפרדת מקציפים החלבונים עם שתי כפות סוכר עד שמתקבל קצף יציב ולא קשה מדי.
5 בקערה נוספת מערבבים את כל היבשים; הקמח, אבקת האפייה, והאגוזים ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד תוך בחישה עדינה.
6 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 30-40 דקות (כדי לוודא שהעוגה מוכנה יש לנעוץ קיסם במרכזה, אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה, אם הוא יוצא מכוסה בשוקולד תנו לעוגה עוד קצת זמן אפייה).
7 מכינים את הקרם: בסיר קטן מחממים את השמנת וממיסים בתוכה את השוקולד והדבש, מצננים במקרר כמה שעות, מקציפים ומורחים מעל העוגה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה