אחרי דה פפה ובית העם, אנחנו שמחים להכיר לכם שחקנית חדשה בשוק פיצות הגורמה בישראל: Bezzo, ביס באיטלקית, היא פיצריית שף חדשה ומעוצבת שתיפתח השבוע ברחוב הירקון בתל אביב. על התפריט אחראי השף מנה שטרום (מסעדת קמפנלו), אחד ממומחי הפיצה הגדולים בישראל ואושיית אוכל איטלקי בכלל, והבעלים הם רון שוחט ואלי שסטר, שהחליטו שהגיע הזמן להחיות את אזור הים ובתי המלון במקום של אוכל איכותי.
עוד חדשות אוכל בפייסבוק שלנו
מלבד פיצות שף מסוגי בצק שונים יוגשו בבצו גם סלטים קלאסיים, אנטיפסטי ומבחר גלידות שייוצרו במקום על ידי מומחה גלידות ששב מאיטליה לאחרונה. "השאיפה שלנו היא להתחרות בז'אנר הפיצריות השכונתיות והאיכותיות כמו טוני וספה. אנחנו חושבים שהקונספט שלנו מאוד מתאים פה, אפילו שנפתחו לאחרונה הרבה מאוד פיצריות בעיר ושזה כבר נעשה טרנד", אומר שוחט. "בצו תהיה מקום ביתי שעונה על הצרכים של השכונה הזאת. כרגע אין כאן שום דבר איכותי וכיפי שאפשר לאכול, ואנחנו מציעים חומרי גלם איכותיים מאוד ומחירים סבירים. הפיצות כאן יעלו בין 16 ל-20 שקלים לחתיכה אישית גדולה וגם המשקאות האלכוהוליים מתומחרים זול יחסית".
עוד באוכל טוב:
- כריך סינטה וירקות צלויים שהיינו שמחים לעשות לו טובה
- ממתקי קוקוס ביתיים, צחים ויפי תואר
- קאפקייקס שוקולד ללא קמח שאנחנו מאמצים גם אחרי פסח
על אף שבפיצרייה כ-30 מקומות ישיבה, הקונספט הוא של לשלם ולקחת את האוכל הביתה. בתפריט: פיצה עם דאבל קראסט, פיצה מחיטה מלאה, פוקצ'ות שונות, פיצה טבעונית עם תוספות מגוונות וסלטים. על אף שהמסעדה תהיה פתוחה שבעה ימים בשבוע, הקונספט הוא כולו חלבי, כך שהפיצות יהיו כשרות.
Bezzo, הירקון 22 פינת זרובבל 9, תל אביב, ראשון-שבת 10:00-01:00. חלבי, ללא תעודת כשרות.