קפה ביאליק חוגג 20, תל אביב
אחד המוסדות הכי וותיקים בתל אביב חוגג 20 שנות פעילות, ולרגל חגיגות יום ההולדת יציעו במקום טאפאסים וקוקטיילים במחיר של 20 שקלים לאורך כל חודש ספטמבר. מעבר לכך, במהלך כל החודש יתקיימו במקום הופעות, ובין האמנים שיופיעו ניתן למצוא את גבע אלון, עמיר לב, קורין אלאל, פיטר רוט, דנה ברגר, דניאל סלומון ועוד.
קפה ביאליק. ביאליק 2, תל אביב. 03-6200832
ברברי של קבוצת מחניודה במקום השלישי ב-100 המסעדות הטובות בלונדון
טיים אאוט לונדון פירסמו לפני מספר ימים את דירוג 100 המסעדות הכי טובות בעיר, ומסעדת הברברי של אסף גרניט וקבוצתו השתחלה למקום השלישי. גם מסעדת האם, פאלומר, מביאה הרבה כבוד במקום ה-24.
חוזרים ללימודים בבוקריה, פתח תקווה
לרגל החזרה ללימודים מסעדת בוקריה במתחם Ycenter בפתח תקווה מעניקה 15% הנחה על כל התפריט למורים שבינינו.
בוקריה. מתחם Ycenter (יכין סנטר לשעבר), פתח תקווה. 03-7444760
יריד האוכל מתרחב, קניון עופר רחובות
קניון עופר משדרג את יריד האוכל שיתקיים מדי יום שישי מהשעה 09:00 ועד 15:00. יריד האוכל יכלול למעלה מ-15 דוכנים כמו: גבינות בוטיק, פירות וירקות, מטבלים, לחם ומאפים, אוכל ביתי מבושל, מגשי פירות חתוכים ומעוצבים, אמפנדס, פריקסה, מלאווח, ג'חנון, בקלאווה, פיתות ועוד.
חוזרים ללימודים בטאטאמי, חיפה
המסעדה האסייתית טאטאמי מציעה להורים והילדים 20% הנחה על כל התפריט לכבוד החזרה ללימודים. ניתן ליהנות מההטבה היום עד סוף היום.
טאטאמי. מוריה 11, חיפה. 04-6436688
עוד באוכל טוב:
- הטיפ שישנה את הדרך בה אתם מכינים ביצים קשות
- לפנק, לפנק, לפנק: טירמיסו לוטוס משגע
- יורות בשליח: טנדורי מול אינדירה
לימוזין קופצת לבקר בבורגר סאלון, ראשון לציון ורמת השרון
מסעדת לימוזין הצפונית מגיעה לביקור בסניפי בורגר סאלון לשני ערבים מיוחדים. הראשון יתקיים ב-5.9 בסניף ראשון לציון עם ערב אסאדו, והשני ב-6.9 בסניף רמת השרון בו יוגשו לאורך כל היום מנות נבחרות מהמסעדה הצפונית כמו קרפצ'יו, קוביות פילה, אסאדו ברביקיו, פרגיות על האש, סטייק אנטרקוט ועוד.
בורגר סאלון. דרך המכבים 67, ראשון לציון | סוקולוב 111, רמת השרון. 1-700-705-715
שפים ישראלים מתגייסים למען הילדים האוטיסטים של אלו"ט
13 שפים התגייסו למען הפקת לוח השנה החדש של ילדי אלו"ט (אגודה לאומית לילדים אוטיסטים). אמנים אוטיסטים ציירו, חבורת השפים הוסיפה מתכונים לצד היצירות - וביחד נוצר שילוב של אוכל ואמנות. בין השפים: מאיר אדוני, חיים כהן, משה שגב, יובל בן נריה, רותי רוסו, ניר צוק, רן שמואלי, מרב סריג, ארז קומרובסקי ועוד.
לרכישת לוח השנה
יום הולדת לטייסטינג רום, שרונה תל אביב
במסגרת חגיגות השנתיים להיווסדו, יארח ה-Tasting Room בשרונה תל אביב את השף אלכסנדר לחניש, המכונה "זונדר", לערב מולקולרי עם תפריט צמחוני-טבעוני ויין. רביעי ה-31.8 בשעה 19:00.
להזמנת מקומות: 03-5333213
סוגרים את החופש הגדול בנסיס, ראשון לציון
בר השף נסיס יחגוג ביום שישי הקרוב (2.9) את סוף החופש הגדול עם הזמרת שירן ברוק בהופעה יוונית מלאה. במקום תוכלו למצוא טאפסים ומנות ים תיכוניות לצד ערק שמיוצר במקום.
נסיס. רחוב המאה ועשרים 6, ראשון לציון. 054-4900385
חדש, חדש, חדש
משלוחים במיאזאקי, שוק צפון תל אביב
דוכן הראמן של יובל בן נריה בשוק צפון ברמת החייל משיק שירות משלוחים לתל אביב - צפון העיר, מרכזה ועד גבול בוגרשוב בדרום. כמו כן, גם תושבי רמת גן וגבעתיים יוכלו ליהנות ממשלוחי הראמן.
מיאזאקי, ראול ולנברג 20, רמת החייל, תל אביב
ציידא, מסעדה חדשה בשפרעם
ציידא היא מסעדה חדשה שנפתחה בשפרעם על ידי היזם והמסעדן מוחמד נימר. מקור השם הוא ממסעדות הדגים בלבנון (צידון) והתפריט מבוסס ברובו על דגים טריים ונתחי בשר מיושנים. בין המנות: שרימפס עם חמאה ושום, שרימפס וקלמרי מטוגנים, דגים אפויים או מטוגנים ומנות בשר כמו צלעות טלה, שקדי עגל, קדרת כבש ועוד. המסעדה פתוחה בימים ראשון עד שבת החל מהשעה 11:00 ועד אחרון הסועדים.
ציידא. שפרעם (כניסה מאעבלין) - קניון השלום. 04-8330395
בר קוקטיילים חדש בפלמינגו, תל אביב
בר הפלמינגו ממלון הבוטיק בראון ביץ' מתרחב עם תפריט קוקטיילים חדש: Jungle Island - שילוב בין בקרדי, ורדים, פיסטוקים, קרם קוקוס וצ'אי מסאלה (52 שקלים), Ocean Drive - בקרדי, ליקר תפוזים כחול, בננה טרייה וסירופ בירת חיטה (52 שקלים) ועוד. בין המנות שיוגשו במקום תוכלו למצוא נתחי סלמון עם אננס, סשימי טונה אדומה ועוד.
פלמינגו בר. מלון בראון ביץ', הירקון 64, תל אביב. 03-7605000
טייגר לילי מרחיבה את שירות המשלוחים, תל אביב
טייגר לילי התאילנדית האותנטית, מרחיבה את שירות המשלוחים וכעת ניתן להזמין ממגוון המנות בתפריט גם למרכז ת"א וגבעתיים. ההזמנה מתבצעת באמצעות הטלפון ו/או אתר האינטרנט של המסעדה לאזורים: צפון תל אביב, רמת אביב, כוכב הצפון, רמת גן, רמת השרון, ומעתה כאמור גם למרכז תל אביב ולגבעתיים.
להזמנות: 1-700-70-70-97
השף אסף זילברשטיין משיק מותג אופנה למטבח
השף אסף זילברשטיין, המלווה הקולינרי של מסעדת ים 7 בהרצליה, משיק בימים אלה את המותג שפוס - קולקציה של פריטי אופנה למטבח לשפים וחובבי הבישול. הקולקציה מורכבת ממגוון דגמים וגזרות של סינרים, ג'קטים, מכנסיים ועוד מגוון פריטים.
בוטיק אלכוהול וסיגרים חדש במרכז הקונגרסים, חיפה
בסוף השבוע הקרוב ייפתח במרכז הקונגרסים בחיפה בוטיק האלכוהול והגורמה הרמיטאז. החנות תכלול חדר סיגרים ומחלקת גבינות בוטיק, ובסמוך לחנות תפתח מסעדת Alto. במסגרת הפתיחה יוצעו לקהל מותגי פרימיום במחירי מבצע - וויסקי גלנפידיך 12 שנים במחיר של 99 שקלים, וודקה סטולי במחיר 39 שקלים, קוניאק רמי מרטין V.S.O.P ב-99 שקלים ועוד.
קינוחים חדשים בקפה גרג
רשת קפה גרג משיקה ארבעה קינוחים חדשים, בהם קינוח אחד טבעוני - שטרוזיל תפוחים (38 שקלים), מוס פסיפלורה (38 שקלים), עוגת ביסקוויטים (37 שקלים) ושוקולד רושה טבעוני (38 שקלים).
תפריט ערב ולילה במסעדת חומוס ושות', תל אביב
מסעדת חומוס ושות' מתחדשת בתפריט ערב/לילה ומאריכה את שעות הפתיחה עד חצות. בין המנות החדשות: סינייה של שעועית מש, מוסקה של עדשים שחורות בבשמל, פלפל ממולא, מג'דרה וקציצות עדשים ועוד. בנוסף, יציעו במקום מהשעה 18:00 גם מבצעים על האלכוהול. המבצעים ישתנו בכל יום, בהתאם להחלטת המקום.
חומוס ושות'. הרצל 98, תל אביב. 054-3488878
שוק האיכרים מגיע לכוכב יאיר
ביום שישי הקרוב (2/9) ייפתח שוק האיכרים של מיכל אנסקי בכוכב יאיר-צור יגאל. בין הדוכנים ניתן יהיה למצוא את גדליה ורבקה קושניר מצור משה אשר מייצרים שמני זית איכותיים, מבחר זיתים מסוגים שונים, ממרחים וסלטים ביתיים, ריבות ושאר מוצרים ביתיים ומובחרים, את פרחי משק בן צבי - מגדלי פרחים מנתיב העשרה, את משק שוורץ ממושב לימן וגם גידולים עונתיים כמו ליצ'י, מנגו, דרגון פרוט ומי מלפפונים, מאפיית בוטיק של לחמים, דוכן של סחלבי שחר, מחלבת צאן אל ממושב ציפור ועוד.
תפריט קוקטיילים חדש במסעדת פאסטל, תל אביב
מסעדת פאסטל משיקה תפריט קוקטיילים חדש וקיצי. בין הקוקטיילים: Fresh Rum - רום פמפרו, אננס, תות, ליים, מלפפון, נענע ו-ווניל (52 שקלים), Apple Martini - טנקירי, מידורי, ליים, פסיפלורה, תפוחים וחלבון (54 שקלים), Ouzo Smash - אוזו 12, אננס, רוזמרין, מלפפון, נענע, בזיליקום וליים (48 שקלים) ועוד. כמו כן, בימים ראשון עד חמישי האורחים יוכלו ליהנות מ- Happy Hour בין 17:00-20:00 בישיבה על הבר ו-1+1 על כל הקוקטיילים, כוסות היין והבירות במסעדה.
פאסטל. שד' שאול המלך 27, תל אביב. 03-6447441.
Bindella Osteria & Bar חוגגת את פתיחת עונת הדיג, תל אביב
Bindella Osteria & Bar, בהובלת השף יורם ניצן, חוגגת את פתיחת עונת הדיג בתפריט ערב מיוחד שיוצע בין ה-3.9-8.9 (שבת עד חמישי כולל). התפריט יכלול מנות ספיישל מהים, ולהשלמת התפריט חבר השף יורם ניצן ליקב אמפורה והתאים מראש יין לכל מנה - עם מנת הלובסטר רול (לחמניית בצל עם סלט לובסטר, פלפלים קלויים, איולי סרטנים וירקות כבושים, 85 שקלים) - תוכלו לשתות יין שרדונה מקורה או קברנה סוביניון 2007; את האויסטר ג'ילארדו ג'לי קאמפרי וקצף חזרת סלרי (38 שקלים) ילווה בריטון סוביניון בלאן 2014 או מד רד 2013; סלט ים עם פסטה מושחרת וסלסלה נפוליטנה (79 שקלים) יוצע לצד בלאן דה נואר 2015 או וויאג' 2012 ועוד.
בינדלה, מונטפיורי 27, תל אביב. 03-6500071
PAZZO, פיצה בר חדש ברעננה
במתחם העסקים של רעננה נפתח בימים אלו PAZZO - פיצה בר חדש המציע פיצות איטלקיות קלאסיות ומגוון פיצות עם תוספות שונות. לצד הפיצות, ניתן להזמין קוקטיילים שפותחו במקום ויוגשו בגביעי ענק לחלוקה ושתיה משותפת או ב-party pack של 4 כוסות שבכל אחת קוקטייל אחר. בין הפיצות: פיצה דיאבלו המורכבת משישה סוגי פלפלים חריפים, רוטב עגבניות ומוצרלה; פיצה תאוות בשרים עם שלל נקניקים ובשרים; פיצה קצ'יטורי עם רוטב עגבניות, מוצרלה, חזה אווז מעושן, פפרוני, ביצה וברוקולי; פיצה קרצ'ופי וורדה - קרם שמנת ופרמזן, מוצרלה, סטרקינו, ארטישוק, תרד, ברוקולי ואספרגוס ועוד.
רחוב היצירה 5, רעננה. 09-7418833