אסף ורותם היו אמורים להתחתן בשלישי בערב, אלא שעם פרוץ המלחמה אסף הוקפץ לצבא. הם התלבטו אם לקיים את הטקס בכל זאת, והחליטו יחד עם החברים לפלוגה לערוך את החתונה בבסיס. החברים דאגו לכל מה שצריך, כולל לרב שיבצע את החופה והקידושין, אבל עדיין הייתה חסרה עוגה.
בעקבות סטורי שעלה בעמוד "חדשות האוכל: נדב בורנשטיין" נוצר קשר עם האופה לירון טאקו, שהשתתפה בתוכנית "הקינוח המושלם", והיא לקחה על עצמה את המשימה. הבעיה הייתה שלוח הזמנים היה צפוף - היו לה שעתיים בלבד להכין את העוגה, כדי שתספיק להגיע מהבית שלה ברמת השרון לבסיס בדרום. "שעתיים להכנה של עוגת חתונה?! הזוי לגמרי אבל היה ברור לי שאני עושה את זה", היא מספרת.
ובאמת לאחר כשעה וחצי היא כבר היתה בשלב העיטורים של עוגת קומות חתן-כלה - עוגת שוקולד של 5 שכבות עם קרם פרלינה אגוזים ושוקולד מריר וחלב, עם דובדבני אמרנה מסוכרים עטופים בקרם חמאה שוויצרי ועיטור בזילוף ידני.
ב-14:00 הגיע גבי בורנשטיין לאסוף את העוגה, ואז העביר אותה בזמן לידיים האוהבות של החברים, שהגישו אותה רגע אחרי שאסף החתן שבר את הכוס. "בימים נוראיים כאלה חייבים לוודא שהאור יגבר על החושך", מסכמת טאקו, "זו האחריות של כולנו לעשות הרבה מאוד אור למרות הזוועות".