כיכר המעיין, מהמקומות המרכזיים וההומים בנצרת, התחדשה לאחרונה במסעדת JJ סטייק האוס של ג'וזיף מנסור, בוגר ריאליטי הבישול MKR. המקום מתמקד בבשר וכולל ויטרינת נתחים שמתיישנים במקום ונצלים לפי בחירה על גריל פחמים.

את המסעדה פתח מנסור יחד עם ג'ריס מילאד, הבעלים של "האיטליז המודרני" שפועל בנצרת, וממנו מגיע הבשר המוגש במסעדה. התפריט של JJ סטייק האוס כולל מנות פתיחה קלאסיות למדי כמו נתח קצבים עם רוטב צ'ימצורי; רצועות שייטל צרובות בגריל; כבד אווז על בריוש עם ריבת בצל; וטטאקי סינטה בנוסח יפני, ובגזרה הצמחונית יש פה ראש כרובית עם פיצוחים וטחינה ביתית; חלת בצל עם רוטב איולי לימון; וטבעות בצל מטוגנות עם קרם צ'דר במיונז חריף.

 

JJ סטייק האוס ג'וזיף מנסור  (צילום: תיירות נצרת, יחסי ציבור)
זוכרים אותו? | צילום: תיירות נצרת, יחסי ציבור

המנות העיקריות כוללות נתחים כמו פילה מוגש עם חמאה, סטייק טומהוק, נתח טיבון, סינטה, אנטרקוט, צלעות טלה ופיקנייה, במשקלים שונים; וכן מנות כמו רצועות פילה בקר עם פטריות, בצל, שום,ערמונים ורוטב קאווה, אסאדו בבישול ארוך ופיקנייה מהמעשנת.

** לפרטים נוספים היכנסו לאתר של תיירות נצרת

JJ סטייק האוס. הגליל 1, כיכר המעיין, נצרת. לא כשר