עוברים למצב טיסה בקפה ציונה, נס ציונה
קפה ציונה מזמין את לקוחותיו להפקיד את הטלפון הסלולרי אצל המארחת ולקבל קינוח מתנה. את ההטבה המעניינת תוכלו לממש עד סוף ינואר 2016 אחרי הזמנה של אחת מהמנות בתפריט. בין המנות: מנת ניוקי סלק (68 שקלים), בטטה צלויה לצד עדשים שחורות חלוטות, תרד, נענע ושמנת חמוצה (46 שקלים), קציצות דגים פיקנטיות (54 שקלים) וכופתאות חומוס ברוטב קארי פיקנטי (58 שקלים).
קפה ציונה. אי ירוק בלב המושבה, ויצמן 18, נס ציונה. 08-8586565
שוק אוכל חדש בקניון מבשרת, מבשרת ציון
מבשרת מרקט החדש מזמין את מבקריו ליהנות ממגוון דוכני אוכל בסגנונות שונים אשר ימוקמו בקומת הכניסה של הקניון. בין הדוכנים ניתן למצוא אוכל מהמטבח המקסיקני, הסיני והיפני, פירות מיוחדים חתוכים, אוכל מוכן לשבת, שוקולדים, פטיפורים, פיתה דרוזית מסורתית, חומוס, לחמים ומאפים, ירקות אורגניים, גבינות וחמוצים.
מבשרת מרקט. שד' החוצבים 10 מבשרת ציון. 02-5027270
פסטיבל מולים בסלבה וידה, תל אביב
מסעדת סלבה וידה מקבלת את החורף עם פסטיבל מולים מול הים שיתקיים בתאריכים 19-24.12. השף יובל פכלר יצר מנות חורפיות עם מולים טריים. בין המנות שיגיש: צ'ופינו (Cioppino), מרק הדגים ופירות הים המפורסם של סן פרנסיסקו (118 שקלים), מרק מולים בבירה וצ'דר (68 שקלים), טליאטלה ראגו מולים (82 שקלים) ומולים מרינייר על ברוסקטה (72 שקלים).
סלבה וידה, הירקון 88 תל אביב. 03-7788996
שלישי ישראלי בשוק צפון, תל אביב
שוק צפון מזמין את הקהל הרחב לחגיגה על טהרת השיפודים שתיערך בכל יום שלישי מ-20 בדצמבר. בערבי שלישי ישראלי יוצעו מנות ספיישל ממגוון דוכני ומסעדות השוק על טהרת השיפודים בטווח מחירים של 15-65 שקלים. בין המנות: מסעדת רק היום תגיש שיפוד פרחי כרובית ועגבניות צלויות עם טחינה ושמן עשבים (20 שקלים), בר דגים יגישו שיפוד דג גלילי לבן על הפלנצ'ה עם קרם כרובית וארטישוק ירושלמי (32 שקלים) ומאריס סביצ'ה בר יגישו זוג שיפודי שרימפס טרי מהים על סלט ים תיכוני, יוגורט וצ'ימיצ'ורי (65 שקלים). המנות יוגשו לצד מבחר בירות ישראליות.
שוק צפון, ראול ולנברג 20, רמת החייל, תל אביב
אל עאשי מארחת את השף מאיר אדוני, תל אביב
רגע לפני השקת מסעדת Nur בניו יורק יגיע השף מאיר אדוני להתארח אצל השף סלאח כורדי במסעדת אל-עאשי ביפו ויציג ארוחת טעימות זוגית מזרח תיכונית. בין המנות: קובנה, בייגל ירושלמי, שפונדרת טלה, בצלים, קינמון ובהרט, ברוסקטה בגריל, קרם שעועית לימה, חציל מעושן, וינגרט עגבניות חם, סלסלה ורדה מזרח תיכונית וצלע טלה דוד לגזיאל. מחיר הארוחה הוא 480 שקלים לזוג.
אל עאשי, רחוב עולי ציון 4, שוק הפשפשים, יפו. 03-6485748
תפריט חדש ברשת המסעדות Tarantino
רשת המסעדות טרנטינו (מתחם יס פלנט ראשל"צ וקניון הסינמול בחיפה) יוצאת במיתוג מחודש במסגרתו היא משיקה תפריט חדש של השף מיכאל גרטופסקי. לתפריט נכנסו כ-40 מנות חדשות, והוא מחולק לפי קטגוריות של מנות אנטיפסטי, מנות Primi, סלטים, פסטות, פיצות ומנות Secondi (עיקריות). התפריט העסקי של המסעדה עודכן בהתאם.
חורף ברשת בתי הקפה ביגה
רשת ביגה משיקה תפריט עסקיות מגוון לחודשי החורף. תפריט החורף החדש כולל מנות ראשונות עם אופציות שנות לבחירה, מנות עיקריות הכוללות כריכים למיניהם, סלטים בליווי תוספות מיוחדות, סוגי פסטות עם רטבים משתנים (כמהין, אה לה אוליו, קטניות וטופו), וכוס תה קר בטעמים שונים או סודה לבחירה. בנוסף תוכלו למצוא גם מנות לקהל הטבעוני והצמחוני. התפריט החדש מוגש בכמה מסניפי הרשת בימים ראשון עד חמישי בשעות 12:00-17:00.
תפריט חורף במסעדת קיוטו, הרצליה
מסעדת קיוטו מציגה מגוון מרקים חדשים לימי החורף. בין המרקים החדשים: מיסו, ראמן ומנרוי. בנוסף תוכלו למצוא בתפריט החדש מנות כמו פילה בקר טפניאקי וקארי מידורי חריף.
קיוטו. אריה שנקר 7, הרצליה. 09-9587770
ארוחת חג המולד במייקס פלייס, תל אביב
מייק'ס פלייס בטיילת תל אביב יחגגו את חג המולד עם ארוחת החג שתוגש בשעה 19:00 במחיר 128 שקלים לאדם. ארוחת הערב המסורתית תכלול כוס יין אדום או לבן, קערת מרק עגבניות וצלחת מלאה בכל המנות המסורתיות כמו שוקי הודו צלויות, צלי לבן, נקניקייה עטופה בייקון, רוטב שמנת ולחם, מילוי בסגנון Stuffing, תפוחי אדמה אפויים, תערובת ירקות מסורתיים ופודינג חג המולד ברוטב ברנדי או שטרודל תפוחים עם גלידת וניל.
להזמנות: 03-5102686
תפריט חורף נוסטלגי בלחם ארז
לכבוד החורף משיקה רשת לחם ארז תפריט חורף במהדורה מיוחדת, על טהרת המאכלים הנוסטלגיים שלה. בין המנות שיוגשו: מרק שמוגש בתוך לחם, פסטת "ארבע הגבינות" ותפודים בתנור עם רטבים. את התפריט תוכלו למצוא בסניפים הבאים: אפקה ת"א, ביאליק, הנדיב הרצליה, חדרה, כפר סבא, מוריה חיפה, נהריה, ראש העין ורעות.
ערב יווני בגוצ'ה רמת החייל, תל אביב
מסעדת גוצ'ה ברמת החייל משיקה ערבים יוונhים בימי רביעי מהשעה 18:00. שף הקבוצה איתן ששון בנה ארוחה שתחילתה במנות קטנות המשלבות מגוון סלטים קטנים, המוגשים לצד משקה האוזו המקומי. בנוסף לאלו יוגשו מנות משתנות הנשענות על מיטב הדגה ופירות הים. בין המנות: ברבוניות פס צהוב מטוגנות (48 שקלים), אוקטופוס צרוב עם סלט תרד ברוטב לימון ושום (52 שקלים) וקציצות זוקיני ופטה כבשים (42 שקלים).
גוצ'ה. הברזל 7, רמת החייל, תל אביב. 03-6482999
תפריט חורף ברשת קפה ג'ו
קפה ג'ו מרעננת את התפריט שלה לקראת העונה הקרה ומוסיפה מנות חדשות. לאחר הצטרפותם של משקאות החורף המתוקים, ייכנסו לתפריט גם ופלים בלגים בגרסאות מתוקות ומלוחות. הוופלים אינם מכילים גלוטן. בין הוופלים: ופל עם ביצת עין, ופל פטריות, ופל שוקולד וופל פירות יער. את התפריט תמצאו בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ.
מסעדת מינאטו מתארחת במלון הבוטיק הווילה הלבנה, תל אביב
מלון הבוטיק התל אביבי הווילה הלבנה יארח ביום שני הבא (26.12) את המטבח היפני של מסעדת מינאטו בהרצליה בניצוחו של השף אקי טמורה. לקראת האירוע נבנה תפריט מיוחד שיציע מגוון סוגי סושי, סלטים אסייתיים ודגים נאים. המנות יוגשו ללא הגבלה והמחיר לסועד הוא 200 שקלים ללא אלכוהול.
טלפון להזמנות: 03-6028870
תפריט חורף במסעדת סילו, חולון
מסעדת סילו של השף רובי פורטנוי משיקה תפריט חורף בסגנון איטלקי ים תיכוני. מהמנות העיקריות בתפריט החורף: ספגטי שווארמה - פרגית, בצל בגריל, פלפל חריף, שום עגבניות ופיסטוקים (75 שקלים); קרעי פסטה ובשר ראש - בשר ראש מפורק בבישול איטי עם יין אדום וציר בקר, ברוקולי ופרמזן (75 שקלים); אינו ולטיני - חזה עוף ממולא בבשר בקר טחון, זיתים, תרד וצימוקים, עטוף בבצק עלים, מוגש עם קרם סלרי, ירקות אנטיפסטי וסלסלת עגבניות (82 שקלים); פילה לברק - ראגו, כוסמת, ארטישוק, תרד, סלקים קונפי וקרם חזרת (108 שקלים); ופילה מוסר - ראגו פטריות, פירה תפוח אדמה ודלעת עם קציפת פורצ'יני (115 שקלים).
סילו. מתחם לה פארק חולון, 03-5733315
שוק אוכל במסעדת קיטון, תל אביב
החברים מהביסטרו היהודי קיטון החלו לערוך שוק אוכל בכל יום שישי במסעדה בין השעות 10:00 ל-13:00. המאכלים נמכרים לפי משקל באריזות גדולות וניתן לבוא לקחת הביתה או להזמין משלוח.
קיטון. דיזינגוף 145, תל אביב. 03-5233679
יום הולדת למסעדת Tatti, גבעתיים
מסעדת טאטי בגבעתיים חוגגת את יום הולדתה ה-15 עם תפריט חדש. בין המנות בתפריט: פיצה פולנטה עם פולנטה תירס טרי, שרי, ארגולה ופרמז'ן (54 שקל); פיצה ורדה עם תרד קצוץ מאודה, זוקיני, שקדים, מוצרלה ושמנת חמוצה (54 שקל); ניוקי בזוקה – ניוקי ממולא בגבינת עזים ברוטב סלק (56 שקל); ספגטי מיטבול – ספגטי טרי מוקפץ עם מנגולד, פרמז'ן, צנוברים וכדורי בשר (67 שקל); והמבורגר סינטה עם פטריות ורוטב הולנדז על חלת בריוש (84 שקל).
טאטי. דרך השלום 53, גבעתיים; אברהם גירון 3, א.ת. יהוד. 03-5392500