בחודשים האחרונים הולכות ומתרבות המסעדות הכשרות בתל אביב, כמו גם המסעדות לא כשרות שמחליטות להפוך לכשרות (מסעדת באגסי של חיה קלור בנווה צדק, לדוגמה). כעת, לאחר פתיחתו של בית הקפה-מסעדה לורנס ולונץ הכשר בנווה צדק, מתווספת אל סצנת המסעדות הכשרות של השכונה הציורית גם מסעדת רנדוו (Rendez-vous).
רנדוו החלה בימים האחרונים את פעולתה במקום שבו שכנה מסעדת בית איטלקי, וכמוה, היא מגישה בין השאר אוכל איטלקי חלבי. על התפריט במקום אחראי מוריס אביטן, מי שבישל בבר-מסעדה פר דרייר עד לאחרונה. אביטן יצר פה תפריט של ארוחות בוקר, צהריים וערב עם פסטות בעבודת יד, פיצות, מגוון מנות דגים ומנות ראשונות וקינוחים בסגנון צרפתי.
בין המנות ברנדוו ניתן למצוא סלט אנדיב עם אגסים, אגוזי מלך וגבינת רוקפור ברוטב הדרים (52 שקלים); סלק צלוי עם בלסמי ולבנה עזים (45 שקלים); פטריות בחמאת שום על בריוש (44 שקלים); ספגטי ארביאטה (56 שקלים); רביולי במילוי גבינת עזים בקונפי עגבניות וחמאת מרווה (69 שקלים); ספגטי ניקולטה עם בוטרגו ובזיליקום (88 שקלים); פיצה ביאנקה עם אספרגוס, בשמל, כמהין ביצה ופרמזן (69 שקלים); פילה מוסר ים, פירה, טפנד קלמטה וסלט עגבניות פיקנטי (89 שקלים); ופילה בר ים ברוטב קארי וזעפרן, עם ניוקי וירקות גינה חלוטים (119 שקלים).
כמו כן, בימי שישי בין השעות 10:00 ל-15:00 תוגש כאן ארוחת בראנץ' במתכונת של בופה פתוח, במחיר 85 שקלים לאדם. בבופה יהיה אפשר למצוא מגוון סלטים, גבינות קשות, שקשוקה, חמוצים, דגים כבושים ומלוחים, ירקות אפויים ולחמים.
רנדוו. לילנבלום 1, תל אביב. 053-9443556 (ראשון-חמישי 7:00-00:00, שישי 8:00-15:00). כשר