יש לא מעט מסעדות באילת, אבל כשזה נוגע למסעדות חוף - נדיר למצוא בה מקום שאפשר לבלות בו בוקר, צהריים וערב וגם לאכול טוב על שפת המים. ואלה רק חלק מהנתונים שהופכים את החוף של מוש למקום כל כך מיוחד, כזה שמצליח למשוך אליו גם את כל המפורסמים שמגיעים לעיר; מבר רפאלי, דרך אלי פיניש ועד נטע ברזילי - כולם מגיעים לכאן.
כמו בכל מסעדת חוף שמכבדת את עצמה, תמצאו בחוף של מוש מבחר של שייקים, מיצים, משקאות קפה וכמובן פלטת פירות מרשימה. אבל מלבד זאת, התפריט שונה במהותו מזה שמציעים במרבית מסעדות החוף ולא כולל צ'יפס, שניצלונים ושלל מטוגנים אלא מתמקד באוכל צמחוני מזין.
תמצאו כאן אפשרויות כמו קמבוטה - כרובית שלמה בתנור עם שמנת או טחינה; מנת טחינה שרגא שמוגשת כמו מעין מסבחה עם בצל, ביצה ותבלינים; מנת עדשלובי - מסבחת טחינה ועדשים; קרפצ'יו סלק; שושוקה שפופולרית בשעות הבוקר; סלט חסות עם פטריות ובצל סגול; וטאלי הודי עם תבשיל ירקות, תבשיל עדשים, אורז וסלט.
אנחנו טעמנו בחוף של מוש את הקציצות של שולה (לפי המתכון של אמא של מוש בן ארי, מבעלי המקום), את מנת הטאלי ההודית ואת מסבחת הטחינה והעדשים (העדשלובי). מנת העדשים הייתה החביבה עלינו - מדובר במנה עשירה ועם זאת לא כבדה, שכיף מאוד לאכול מול הים ואז לנוח קצת ולהיכנס לטבילה. לסיכום, אם היה אפשר לשכפל את מסעדת החוף הנעימה הזאת למקומות נוספים בארץ - היינו הראשונים לתמוך.