מסעדת FLAME, תל אביב

המסעדה החדשה, שנפתחה היכן שפעלה מסעדת לומינה של שף מאיר אדוני, היא שיתוף פעולה בין המסעדנים אלון אהרונוביץ' ודוריאן קופיט, הבעלים של מסעדות קמאקורה ופיטמאסטר, שתיהן מתמקדות בבשר. מי שמוביל את המסעדה הוא השף של מסעדת קמאקורה, איליה גולדמן, שעם צוותו מפעילים מתקן צלייה מסורתי מרשים ועצום ממדים שמפית ריח גחלים משכר בכל חלל המסעדה. המתקן, שמבוסס על פאריז'ות דרום אמריקאיות, משמש להכנת בשרים ועופות, אבל גם להכנת מנות דגים, ירקות ואפילו חלק מהפירות במנות הקינוחים נצלים עליו. 

גולת הכותרת של המסעדה היא ללא צל של ספק הבשרים, אותם מיישנים במקום בוויטרינה הגלויה לסועדים (נתחי פרות הולשטיין), אבל כולל גם סלט עוף טעים עם פתיתי גריבלעך עם הירקות הטריים ונתחי העוף המעושנים (64 שקלים), דגים שלמים על הפחם (138-148 שקלים), מגוון ירקות קלויים וצלויים (טווח מחירים 38-62 שקלים) וכמובן לא מעט בשר: ספריבס טלה בסירופ סלקים (94 שקלים), המבורגר אש ועשן (92 שקלים), פריים ריב (68 שקלים ל-100 גרם) ועוד. 

FLAME (פליים). מלון קרלטון, תל אביב. כשר

מסעדת פליים (FLAME) (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
מסעדת פליים (FLAME) | צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור

שגב בורגר, פתח תקווה

שף שגב משה משיק לראשונה תפריט המבורגרים במתכונת משלוחים בלבד. נכון לעכשיו השירות יפעל בפתח תקווה בלבד, כשהשאיפה היא להתרחב לעוד ערים בהמשך. ההמבורגרים כולם כשרים וכוללים קלאסיקו בורגר עם קציצה, ירקות ורוטב קטשופ-מיונז (42 שקלים), דאבל קלאסיקו (49 שקלים), צ'יזבורגר עם גבינת צ'דר טבעונית (49 שקלים) וכמובן שגם קריספי צ'יקן, שפה מטוגן בטמפורת בוטנים (49 שקלים). 

שגב בורגר. תוצרת הארץ 3, פתח תקווה. טלפון: 073-2665555 (שלוחה 5)

שגב בורגר (צילום: שגב בורגר, יחסי ציבור)
שגב בורגר | צילום: שגב בורגר, יחסי ציבור

טרב TLV, כרם התימנים

טרב הוא בר-מסעדה חדש בכרם התימנים שאפשר מדי פעם לחוש בו בריזה אם יושבים בחוץ וגם אפשר להתקרר במזגן בחלל הפנימי. התפריט כולל אוכל קטן בטווח מחירים של 32-52 שקלים בהשפעת המטבח הערבי, עליו אמון שם איתן ששון (גוצ'ה). בין המנות: סָלָטָא חָדְרַה עלים ירוקים טריים, בצל סגול, שמן זית, לימון; מג'דרה פריקה עדשים שחורות, בצל מקורמל, צימוקים, שקדים קלויים ופטרוזיליה; מאפה פילו בשר גבינה ותרד (או בלי בשר) ועוד. 

גם תפריט המשקאות שומר על תמחור נגיש של כוסות יין הנמזגות לכוס או בירות. טרב ממוקמת סמוך למרכז אלשיך ובבר מתקיימות הופעות מוזיקה חיות, תקלוטים ומתארחים הרכבים מוזיקליים. 

טרב. רבי עקיבא 3 (פינת אלשיך), תל אביב. ראשון-חמישי 18:30-02:00

טרב - מאפה פילו (צילום: רונן טופלברג, יחסי ציבור)
טרב - מאפה פילו | צילום: רונן טופלברג, יחסי ציבור

בר SPICE, מלון דיויד אינטרקונטיננטל

במלון דיויד אינטרקונטיננטל נפתח בימים אלו בר  קוקטיילים חדש עםקוקטיילים כמו אספרסו מרטיני קפה וכמהין (72 שקלים), וויניארד נגרוני (64 שקלים), סאוור פיינקילר (66 שקלים) עוד. מלבד לקוקטיילים יוצעו גם משקאות אלכוהוליים קלאסיים, ושף מתן בן דויד יציע מנות אוכל קלילות כמו פיש אנד צ'יפס (78 שקלים), סלט פפאיה (55 שקלים), פאני פורי (78 שקלים), ארנצ'יני פטריות (55 שקלים) ועוד. 

ספייס בר. מלון דיויד אינטרקונטיננטל, תל אביב. ראשון-חמישי 17:00-00:00

בר ספייס מלון דיויד אינטרקונטיננטל (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
בר ספייס מלון דיויד אינטרקונטיננטל | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

T-LAB, הקניון הגדול של פתח תקווה

מותג T-LAB מבית ויסוצקי משיק סניף דגל חדש בקניון הגדול בתפתח תקווה (מקבוצת קניוני עופר). כמו בסניף הדגל בחשמונאים, גם הסניף החדש יכלול בר משקאות ממנו יוגשו משקאות התה וגם פה יוצבו מסכי הזמנה דיגיטליים.

סניף דגל חדש של  T-LAB (צילום: לידור טרשי, יחסי ציבור)
סניף דגל חדש של T-LAB | צילום: לידור טרשי, יחסי ציבור