אחרי שעזב את מסעדות מינה טומיי, השף משה בדישי חוזר עם פרויקט אסייתי חדש, הפעם בגבעתיים. המקום החדש נקרא פאפאסאן, וכמו במינה טומיי לפניו, גם פה עוסק בדישי בחיבורים ממקומות רבים באסיה: אינדונזיה, וייטנאם, קמבודיה, הודו, תאילנד ועוד.

פאפאסאן המתמקמה ברחוב כצנלסון המרכזי, ששופע פאבים וחיי הלילה בו די שוקיים, אבל מסעדות טובות אין בו יותר מדי. בפרויקט הזה בדישי חבר לאיתמר וינטראוב, עמוס אבו, ויואב גוטמן, בעלי עסקים באזור. "בגבעתיים קיימת סצנת בליינים וחובבי קולינריה שתמיד מחפשים חידושים ומקומות מפתיעים, כך שהפתיחה באה לענות על הצורך המקומי הזה, במקום לעשות את זה בלב תל אביב הסמוכה, שרוויה במקומות בילוי, ברים ומסעדות", מסביר בדישי.

פאפאסן מסעדה מיסו סלמון  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
פאפאסן מסעדה מיסו סלמון | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ
פאפאסן מסעדה סושי  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
פאפאסן מסעדה סושי | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

התפריט במקום החדש מחולק לדגים נאים - טרטר וסשימי, סלטים, כיסונים ולחמניות באו, גריל ומנות ווק. בין המנות פה תמצאו למשל חלפיניו פורי - דג ים קצוץ, ויניגרט חלפיניו, יוגורט ועשבים טריים (48 שקלים); תאי סשימי - סשימי מוסר ים עם תמרהינדי, נאם פלה, כוסברה, שאלוט מטוגן ודג קריספי (52 שקלים); צ׳יקן טיקה באן- באן במילוי שיפודי פרגית עם רוטב מסאלה, ארוגולה וצ׳ילי (49 שקלים); סלמון במרינדת מיסו הדרים, קרם תירס, סלסלת תפוח עץ ואצות ווקאמה (74 שקלים); מאסמן סטייק - אנטריקוט בגריל עם סלט פומלה ואשכולית, עשבי תיבול, מסאמן קארי ובוטנים (79 שקלים); ואינדי קארי - תבשיל קארי צהוב עם טופו או עוף, חלב קוקוס, דלעת צלויה, עדשים, קשיו, צ׳ילי, נענע, כוסברה ואורז יסמין (64 שקלים).

 

פאפאסן מסעדה  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח"צ)
פאפאסן מסעדה | צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

לצד המנות הנ"ל מציעים במקום גם תפריט סושי עם אפשרויות כמו רול סלמון טמפורה עם מלפפון, עטוף בסי בס עם פולי סויה מותססים (49 שקלים); כדורי אש - 5 יחידות תמרי סושי עם איולי ווסאבי (46 שקלים); 3 סוגי ניגירי על רייס קייק קריספי עם שיצ׳ימי פלפלים וספייסי מיונז (39 שקלים); ופוקי בול עם טונה וסלמון על אורז סושי, אבוקדו, אדממה, אצות ווקאמה, אושינקו, שיטאקי, ג׳ינג׳ר כבוש, נורי פונזו וטריאקי (52 שקלים). 

בהמשך שעות הפעילות של המסעדה צפויות להתרחב גם לצהריים, וכן צפוי לפעול במקום תפריט משלוחים לכל האזור.

פאפאסן – PAPASAN. כצנלסון 59, גבעתיים. ראשון-שבת, שעות פעילות: 18:00-02:00. טלפון: 03-7506070. לא כשר