1 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומצננים.
2 מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
3 מוסיפים את הקורנפלור והתבלינים ולשים עד שמתקבל בצק נעים.
4 מוסיפים את המוצרלה המגוררת, לשים עד איחוד ומוודאים שהבצק קר לחלוטין.
5 לוקחים כף מלאה מהבצק ויוצרים נחש קצר. מועכים מעט עם האצבעות וסוגרים לטבעת (או לחלופין יוצרים כדורים עגולים).
6 הטיגון: מערבבים בקערה את הקמח והמים.
7 מוודאים שהטבעות קרות ויציבות וטובלים בבלילת הקמח. בעזרת מזלג מעבירים לפירורי הלחם. מוודאים שהטבעות מצופות היטב.
8 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
בתיאבון!