סלט בורגול וחמוציות מיובשות עם עשבי תיבול טרייםמתכון לסלט מזין ומפנק עם בורגול, חמוציות ומגוון עשבים ירוקים![]()
צילום: קרן ביטון כהן, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכסים את הבורגול במים פושרים ומשרים למשך 20 דקות. מעבירים למסננת וסוחטים. 2 קוצצים היטב את עשבי התיבול, ואת המלפפון והבצל חותכים לקוביות קטנטנות (הכי קטנות שאתם יכולים). 3 מערבבים את הבורגול עם שאר המרכיבים בקערה, ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי הטעם. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|