מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

הקוסקוס של מוריה ממאסטר שף

כולם יודעים שמה שהכי חשוב בקוסקוס זה לא הקוסקוס, אלא המרק. קבלו מתכון מלא ירקות וטעמים, שיעשה לקוסקוס שלכם הכי טוב שיש

|mako| פורסם13:54
קוסקוס של מוריה קעטבי (צילום: מוריה קעטבי)
צילום: מוריה קעטבי

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת קוסקוס אינסטנט

למרק:

  • 1 בטטה

  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • גבעול סלרי
  • חתיכת דלעת קטנה
  • חומוס מבושל (אפשר של סנפרוסט, או מקופסת שימורים)
  • 1 קישוא
  • 1 בצל
  • כף רסק עגבניות
  • 2 כפיות מלח
  • כף אבקת מרק עוף
  • טיפה כמון
  • כף פפריקה מתוקה
  • קורט קינמון

אופן ההכנה:

1חותכים את הירקות לקובות גסות, מכניסים לסיר מלא מים ומביאים לרתיחה על אש בינונית.

2מוסיפים את התבלינים, וממשיכים לבשל כשעה.

3מסדרים את הירקות על הקוסקוס ומוזגים מהמרק. בתאבון.

זוכרים את העגבניות הממולאות של מוריה?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il