המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מחוררים מעט את תפוחי האדמה במזלג ואופים 30-40 דקות, עד שהם רכים. 2 קוצצים את הבצל, השום והעירית (לא ביחד). 3 כשתפוחי האדמה מוכנים, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום כ-5 דקות. 4 בינתיים חוצים את תפוחי האדמה ומרוקנים אותם מתוכנם, כך שנשארים עם ארבע "סירות". 5 מוסיפים למחבת את תוכנם של תפוחי האדמה ואת הגבינה המגוררת. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד שכל הגבינה מותכת. 6 ממלאים את סירות תפוחי האדמה ומפזרים מעט עירית קצוצה. מקפידים לא למלא יותר מדי - יש להשאיר שקע שאליו תיכנס הביצה. 7 מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה ושוברים לתוך כל סירה בזהירות ביצה אחת. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות (עד שהביצה מוכנה). 8 מוציאים, מפזרים עוד עירית טרייה מלמעלה, ומגישים. >> והנה לחמניות בצל מטוגן ששווה למות בשבילן>> פאייה בחצי שעה, יש דבר כזה |