1 מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את השום הקצוץ טיגון עדין מאוד.
2 מוסיפים את התבלינים ומערבבים לקבלת צבע אדמדם. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים את הסולת בהדרגה, כף אחרי כף. מערבבים במטרפה עד שכל גרגירי הסולת נעלמים ללא גושים, ורק אז מוסיפים את הכף הבאה. ממשיכים כך עד לרמת הסמיכות הרצויה.
4 מנמיכים את האש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומשאירים מעט כוסברה טרייה לפיזור מעל המרק. בודקים טעמים ומתבלים במידת הצורך.
5 מעטרים בכוסברה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!