1 חותכים את הפירות ומבשלים במים, יין, קינמון ומקל הווניל חצוי ל-2 לאורכו. 2. מוסיפים מיץ לימון וסוכר לפי הטעם ומבשלים עד שהפירות רכים לגמרי 3. מוציאים את מקל הוניל ומקלות הקינמון וטוחנים בבלנדר עד לקבלת מרק סמיך ובלי חתיכות פרי
לקציפת הביצים 1 מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר עד לקבלת קצף סמיך 2. מרתיחים את החלב ומנמיכים את האש לאש נמוכה 3. בעזרת כף מניחים קצף חלבון בגודל ביצה בחלב המורתח ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים ומניחים על מרק הפירות