סלט פטריות, רוקט ומוצרלהמתכון לסלט עשיר וטעים
צילום: istockphoto
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי הרוטב ומנערים בצנצנת סגורה, או מקציפים בבלנדר חשמלי. 2 פורסים את כל הפטריות לרצועות עבות. 3 צורבים את הפטריות במחבת ברזל לוהטת עם שמן זית, כ-2 דקות. קצת לפני שמסירים מהאש מוסיפים את מיץ העגבניות. מקררים. 4 מוסיפים את הרוטב ומניחים במקרר לחצי שעה. מערבבים מדי פעם. 5 חוצים את המלפפונים לאורכם, ובעזרת כפית מסירים את הגרעינים. פורסים את המלפפונים לרוחבם לפרוסות דקות. 6 מוסיפים לתערובת הפטריות את המלפפונים וקוביות המוצרלה, וטועמים שוב כדי לבדוק אם צריך לחזק את הטעמים. 7 להגשה מניחים ערימה יפה של תערובת סלט פטריות מעל הרוקט, ומטפטפים מעט מהרוטב. |