סלט חם וצבעוני של שעועית שחורהאז קיץ או חורף בחוץ? אם גם אתם מבולבלים כמונו, אולי הסלט הבא יעשה לכם קצת סדר, לפחות בבטן: אווירה מקסיקנית פיקנטית, סלט מהמם עם צבעים נהדרים שעובר גם חם וגם בטמפרטורת החדר![]()
צילום: אסף רונן, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את השעועית בסיר עם הרבה מי ברז כ-50 דקות עד לריכוך. מסננים היטב ומניחים בצד. 2 מחממים היטב מחבת רחבה ומוסיפים את שמן הזית. 3 מוסיפים את רצועות הבצל וחצאי העגבניות ומקפיצים בשמן כ-2-4 דקות. 4 מערבבים בקערה קטנה את השום, הצ'ילי, המלח ומיץ הלימון. 5 מוסיפים למחבת את השעועית ורצועות הפלפל הקלוי ומערבבים היטב. 6 מוסיפים את תערובת הלימון, הצ'ילי והשום. מקפיצים ומכבים את הלהבה. 7 מוסיפים את האבוקדו והכוסברה ומגישים מיד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|