פופקורן כרוביתהייתם מאמינים שאפשר לנשנש כרובית גם כחטיף? פרחי כרובית, סויה, קצת תבלינים והופ לתנור. מנה כיפית, בריאה וטעימה שלא ברור איך לא המציאו קודם![]()
צילום: פאולין שובל, האתר של פאולין שובל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור לחום של 210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 בקערה, משמנים את הכרובית בקצת שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ובסויה. 3 אופים במשך 25 עד 30 דקות תוך כדי ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה. * אפשר להגיש עם עשבי תיבול או טבסקו. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|