המצרכים :
אופן ההכנה:1 מנקים בעדינות את האספרגוס ונזהרים לא לפגוע בפרח. 2 מכניסים לסיר עם מים רותחים לשתיים שלוש דקות לחליטה. כשהצבע משתנה מעבירים מיד ובעדינות לקערה עם מים קרים (כך תהליך הבישול נפסק והצבע הירוק החזק נשמר). 3 מחממים במחבת חמאה, מוסיפים את עלי המרווה. כשהחמאה נמסה וחמה (להיזהר לא לשרוף), מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים יחד כדקה. 4 מוציאים את האספרגוס מהמים הקרים ומסננים. 5 אופן ההגשה: מניחים בצורה יפה את האספרגוס על צלחת, יוצקים את החמאה מהמחבת, מפזרים מעט פלפל, מלח ופרמזן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|