1 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה.
מתכונים לראש השנה
2 מכינים את העגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים 10 מהעגבניות החצויות בתבנית (20 חצאים), זולפים 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים 25 דקות, מעבירים לכלי עם כל המיצים שנקוו ומניחים לצינון.
3 מכינים את הרוטב: מערבבים את שאר שמן הזית עם החומץ הבלסמי והשום.
4 מרכיבים את הסלט: מוסיפים לקוסקוס המוכן את העגבניות הצלויות והמיצים שלהן, את חצאי העגבניות הטריות, הבצל, הצ'ילי, עשבי התיבול והצנוברים. מוזגים את הרוטב על הסלט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.