תבשיל דלעת וגרעיני דלעת בקינמון עם אורז לבןתוספת מהממת שמתאימה לכל מנה עיקרית, מוגשת על אורז לבן ומשדרגת כל ארוחה![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות על אש גבוהה ולאחר מכן עוד כ-8 דקות על אש נמוכה. 2 מוסיפים את גרעיני הדלעת וממשיכים לטגן. 3 מוסיפים את הדלעת ואת שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה 18-20 דקות, עד שהדלעת רכה. 4 מגישים על אורז לבן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|