1 פורסים את החצילים לפרוסות עבות. אם יש בהם גרעינים, ממליחים ומשהים כחצי שעה במסננת. שוטפים ומייבשים בין מגבות נייר. 2. מברישים את הפרוסות בשמן זית וצולים בתנור חם מאוד על רשת, או בגריל פחמים, עד שהפרוסות מזהיבות. 3. מערבבים את כל חומרי הרוטב - מיץ הלימון, סירופ הרימונים, השום הכתוש והדבש. שופכים את הרוטב מעל החצילים מיד כשמוציאים אותם מהצלייה. 4. מפזרים למעלה את אגוזי המלך והבזיליקום, וטועמים. אם צריך להוסיף מעט מלח, בוזקים בעדינות מלח גס, ומגישים.