המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 כותשים את השום והמלח במכתש ועלי, מוסיפים כמון, פלפל גרוס ושמן זית ומערבבים לתערובת תיבול. 3 מורחים את רבעי הדלורית (מהצד הנקי כמובן, משאירים את הקליפה), ומניחים אותה על רשת הצלייה של התנור (מומלץ לשים מתחת תבנית או נייר כסף). צולים כ-45 דקות ואם היא עדיין לא מאוד רכה מפנים, משאירים לעוד כמה דקות בתנור. אפשר לאכול עם כף את הבפנוכו הרך, או לפרוס בזהירות לפרוסות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|