צמחוני: סלט קוסקוס עם לימון כבוש וזיתיםהשף גיא פרץ מוכיח שאוכל מרוקאי וצמחונות דווקא יכולים ללכת טוב ביחד![]()
צילום: בועז לביא, יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב עריסה:
אופן ההכנה:1 מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ושתי כפות שמן זית. 2 יוצקים על הקוסקוס 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות. 3 מערבבים שוב ומשאירים ללא כיסוי. 4 מערבבים את יתר חומרי הסלט, מוסיפים את הקוסקוס ומערבבים יחד. 4 מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בכלי נפרד, בצד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|