1 שוטפים היטב את הפריקי. מניחים אותו בקערה קטנה ושופכים עליו מים רותחים. מכסים בניילון ומשהים כ-15 דקות עד שהוא מתנפח וסופח את כל הנוזלים. מניחים לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
2 בינתיים קוצצים את כל העלים דק-דק. מערבבים את הפריקי עם העלים שקצצתם. מרטיבים במיץ לימון ובשמן זית. סוחטים מעל את העגבניות הבשלות.
3 כותשים את הצנוברים הקלויים במכתש עילי ומוסיפים לטבולה. מתבלים במלח ים ובפלפל שחור גרוס טרי. מוסיפים קינמון. מערבבים היטב וטועמים. אם צריך, מתקנים חמיצות ומליחות. מעבירים לצלחת הגשה, ואם יש לכם יוגורט עזים אוכלים יחד איתו.