המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 קולפים את הגזרים וקוטמים את הקצוות שלהם. 2 חותכים את הגזרים לקוביות קטנות, אפשר גם במעבד מזון. מעבירים לקערה. 3 קוצצים את העירית דק, ושוברים את הפקאן הסיני לחתיכות גדולות. מוסיפים את שניהם לקערה. 4 בקערה נפרדת מערבבים את כל חומי הרוטב. יוצקים על הסלט. * ניתן ואף רצוי להכין את הסלט יום קודם ולשמור במקרר. במקרה כזה, יש להוסיף את הפקאן הסיני רק סמוך להגשה, כדי למנוע את התרככותו.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|