1 מכינים את הרוטב: יוצקים לקערה את כל חומרי הרוטב (פרט לשמנים), ומערבבים. בקערה נפרדת מערבבים קלות את השמנים ביחד. מזלפים את השמנים תוך כדי ערבוב, אל הקערה השנייה, עד שמתקבל רוטב אחיד (ונוצרת אמולסיה).
2 מרכיבים את הסלט: שמים את כל מרכיבים הסלט בקערה גדולה (פרט לגבינה), יוצקים מהרוטב ומערבבים. מגלפים בעזרת קולפן חתיכות דקות מהפקורינו, ומגישים.
* אם רוצים, אפשר להכין לבד פקאנים מסוכרים: מקציפים חלבון מביצה אחת יחד עם כף סוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה. מערבבים עם 50 גרם פקאנים רגילים ואופים כ-8 דקות, בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!